Известие

Collapse
No announcement yet.

Поднася при ляв завой (Sportwagon 156)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поднася при ляв завой (Sportwagon 156)

Sportwagon 156 задницата сериозно поднася при остро завиване наляво (надясно е горе -долу ок). Имам разни неща за смяна по окачването като носачи и тампони на стабил. щанга но едва ли е от това.
    Диагностиката показва проблем с ABS - датчик обороти задно ляво колело и наистина ABS не работи. Дали е от този датчик проблема..?
    156 2.4JTD 136PS Sportwagon

Първоначално публикувано от Alfa_male Покажи съобщение
    Sportwagon 156 задницата сериозно поднася при остро завиване наляво (надясно е горе -долу ок). Имам разни неща за смяна по окачването като носачи и тампони на стабил. щанга но едва ли е от това.
    Диагностиката показва проблем с ABS - датчик обороти задно ляво колело и наистина ABS не работи. Дали е от този датчик проблема..?
    Относно ABS-а - ако свети на таблото колата все едно е без ABS. Т.е. не оказва никакво влияние. Лошото е когато има проблем, а лампата още не е светнала - попадал съм на кола, която на всяко палене не свети и след няколко неспирания (педалът стърже понеже си мисли, че има блокирало колело) светва и вече си спира нормално. 156 са изключително нестабилни при разбити надлъжни щанги на задната ос.
    Attached Files
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
    X